Kina – eldgammel tradisjon

Kina er et av de eldste landene som daterer seg tilbake til gammel sivilisasjon. På grunn av dette har den beholdt mye av sin historiske bakgrunn og

Bilde fra en park i Xian.

kultur, der mange av dem fortsatt praktiseres i dag. For mange mennesker kan Kina fortsatt regnes som et sted som er plassert på den mørke siden av månen, men det er før du besøke dette unike og vakre landet. Kina har så utrolig mye mer å by på enn det du skulle tro – og det er nesten ingen som ikke er turist i Kina uten å oppleve noe helt eksepsjonelt.

For Kina har utrolig mye å by på til turister som tørster etter gode opplevelser.

Opplev det naturlige Kina

Reisende fra hele verden har begynt å oppdage naturskjønne steder i Kina, og mange av turistene returnerer med interessante historier og vakre bilder fra landskapet i Kina. Hvis du har alltid ønsket å besøke denne siden av kloden, så det tid for å pakke opp kofferten og dra nedover slik at du kan oppdage mange av Kinas skjulte skjønnheter. Vi anbefaler så absolutt en reise til Kina om du skal på tur til det store Østen.

Hainan – et paradis sør i Kina

hainan-102766_960_720

La meg starte med strendene til Kina – som de faktisk har utrolig mange av.  Hainan er en vakker eksotisk øy med en rik kultur som strandløvene kan nyte.  Sanya, den mest populære destinasjonen i Hainan-provinsen er kjent for den vakre Yalongbukten og Dadonghai sine hvite sandstrender. Hvis du ønsker å ta del i denne tropiske delen av Kina kan du booke en reise som tillater deg å oppholde deg i litt andre provinser enn bare Shanghai, Xian og Beijing.

Jeg har fått såpass mange venner nå som har dratt til Hainan for en solfylt ferie at jeg virkelig vurderer å skrive en lengre reportasje derfra. Har egentlig planlagt en tur ned i løpet av 2017, og så får vi se hva det blir til.


Reis til Kina for disse naturskjønne opplevelsene – du vil ikke angre!

DEL
Forrige artikkelLære seg kinesisk – hva må du tenke på?
Neste artikkelMasseturismen lever i Kina
Økonomistudent med mastergrad fra et universitet i Beijing. Bor til daglig i Shanghai, men er ikke fremmed for å oppleve nye steder i verdens mest spennende land.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.