Om oss

Reise Til Kina er en uavhengig informasjonsside som tilbyr dyptgående artikler om ulike reisemål i Kina. I tillegg kan du finne mye praktisk informasjon som er viktig å vite for nordmenn som oppholder seg i Kina i korte eller lange perioder. Nettsiden ble startet i 2010, og har gjennom årene vokst seg til å bli den største norske nettsiden med nyttig informasjon om Midtens Rike.

Hvem står bak nettsiden?

Amund Igesund eier og driver reisetilkina.com. Med mer enn fem års erfaring som fastboende i Kina kjenner han blant annet til:

1) Hvordan det er å feriere i Kina uten å kjenne til et kløyva ord mandarin
2) Hvordan det er å ta en hel mastergrad på et kinesisk universitet
3) Hvordan det er å jobbe i Kina
4) ….og alt det man lærer av språk, kultur og diverse inntrykk ved å kombinere disse erfaringene.

Amund i Beijing. Foto: Reisetilkina.com

Et nettverk av Kina-eksperter

I tillegg har vi et helt team som bistår med reisereportasjer, bilder og andre observasjoner som er nyttige for nordmenn som søker informasjon før sin Kina-reise. Dette er noe vi har satt opp for å gjøre reisereportasjene og tipsene våre så autentiske som overhodet mulig.

Vårt mål er at vi er en nettside som skal bestå av nær 100 % egne bilder samt ekte reisereportasjoner. Det finnes nok av nettsider der ute som oversetter artikler fra engelske reisenettsider og presenterer dem som sine egne – godt krydret med noen bilder kjøpt hos Getty Images.

All informasjon du finner på denne nettsiden skal og bør være til å stole på.

 

Undertegnede i forgrunnen – med den olympiske park i Beijing i bakgrunnen. Foto: Reisetilkina.com

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Vi er alltid åpne for å lytte til tilbud, forespørsler eller tilbakemeldinger. Hvis du ønsker å ta kontakt, så kan dette gjøres via kommentarfeltet i de forskjellige artiklene vi har. Legger du igjen et spørsmål og/eller navnet ditt og e-mailen din, så vender vi tilbake til deg så fort som overhodet mulig.

Tjener reisetilkina.com penger?

Såvidt. Da vi har ganske godt med besøkende koster det en del å holde nettsiden gående (server- og domenekostnader). Dette dekker vi inn ved at noen av linkene våre er såkalte «partnerskapslinker» eller «affiliatelinker». Det vil si at vi får en liten del av salget hver gang noen kjøper et hotellopphold gjennom hotels.com eller en bok via HaugenBok fra noen av linkene vi har liggende i enkelte av artiklene.

Vennligst merk at det aldri ville falle oss inn å anbefale produkter eller tjenester som vi ikke kan stå inne for og/eller har prøvd.

Nettsiden er mer eller mindre non-profit da vi de siste årene har gått i null hva angår inntekter og utgifter.

Politikk og andre ytringer

Vennligst merk at Reisetilkina.com er en fullstendig uavhengig nettside og at vi aldri kommer til å ta noe standpunkt i politiske tema. Det er ingen grunn til å etterspørre artikler om politiske tema i hverken Kina eller Norge. Alt vi ønsker er å publisere nyttig informasjon for nordmenn som skal reise til Kina, og da er det ikke nødvendig å blande seg inn i politikk.