Flybilletter til Kina

Slik skaffer du (billige) flybilletter til Kina

 

Først vil jeg bare si at vi har en enda bedre artikkel som er nyttig for deg som vil bestille billetter til Kina. Den kan du finne ved å trykke her.


Her vil det komme informasjon om hvordan du på billigst mulig måte kan skaffe deg flybilletter til Kina. Mange internasjonale selskaper flyr direkte til de helt store kinesiske byene som Shanghai, Beijing og Guangzhou. Men det er hovedsaklig Beijing og Shanghai som blir prioritert av de store selskapene i og med at flesteparten reiser hit når de skal bestille flybilletter til Kina.

Her er noen måter å skaffe seg billetter på.

SAS

For de som skal til Kina fra Norge, så anbefales det å reise med SAS. De er både kjent for å ha god Skjermbilde 2015-11-09 kl. 19.16.33komfort, men også behagelige priser til de som ikke ønsker å betale alt for mye. SAS har god erfaring med å sende nordmenn til Kina, og det er den beste måten å skaffe seg flybilletter til Kina på. Jeg bruker dem hver eneste gang jeg flyr til Kina.

Leser du litt rundt på nettet, så vil du finne ut straks at SAS har et veldig godt rykte også for de om skal til Thailand og andre asiatiske land. Gode seter og komfort er egentlig det som bør settes høyest når man tar langdistanseturer, men det er også helt klart en fordel at prisen ikke er så aller verst.

Aeroflot – et dårlig alternativ

Den russiske giganten Aeroflot tilbyr også flybilletter til Kina, men utrolig mange har dårlige erfaringer aeroflot_logo_3724med dette flyselskapet – meg inkludert. Det går på manglende service, fulle medpassasjerer og alt annet enn koselig stemning ombord på flyene.

Vi har også skrevet et innlegg om hvorfor man skal holde seg unna Aeroflot når man kjøper flybilletter til Kina.

Les: Hold deg unna Aeroflot.