Kinesiske produkter er kjent for å ha konkurransedyktig pris og god kvalitet, og «made in China»-logoer kan bli funnet over hele verden helt fra Asia i øst til USA i vest. Hvis du ikke tror meg, så kan du ​​sjekke tingene rundt deg, og du vil ikke bli skuffet.

Hvis du ønsker å gjøre noen små forretninger eller kjøpe noe fra Kina er det noe du virkelig bør vite om før du setter i gang. Spesielt med tanke på klær og kinesisk mote er det en del viktige ting å vite.
Vanlig kinesisk mote

Guangdong, Zhejiang, Fujian og Shanghai. Disse 4 provinsene er de viktigste tekstilbaser som dominerer motebransjen i Kina. Tusenvis av «wholesale»-nettsteder eksisterer takket være dem – og her selges kjoler, skjørt, t-skjorter, bluser, bukser, etc.

Shanghai kan være et shoppingmekka for de med mye penger.

Jeans & Denim

Xintang (Guangzhou). Det er et sted i Kina som heter Xintang som lager utrolig mye jeans og denim – faktisk er det slik at dette utgjør 70% av andelen i landet. Produksjonen ligger på over 0,2 milliarder stykker hvert år.

Brudekjoler i kinesisk stil

Huqiu, Suzhou (Jiangsu). Enhver brud drømmer om den perfekte brudekjole. Suzhou er kjent som «silkebyen», og brudekjoler er deres karakteristiske trekk som veldig mange kinesere og de som følger Kina kjenner igjen. De fleste leverandører og selskaper kan tilby skreddersydde tjenester med tanke på brudekjoler. Så det ville være lettere å få en egnet og billig brudekjole om du kjøper det herfra. Det er også mange bryllupsbedrifter i Guangdong.

Sko

Guangdong, Zhejiang og Shanghai. De er 3 hovedskoprodusentbaser i landet. Det er veldig fint å se på sko som er snytt ut av nesen til en som liker å kle seg med kinesisk mote, men jeg må si èn ting – det er ikke alltid like behagelig å benytte seg av kinesiskproduserte sko. Anbefales spesielt ikke til lange fjellturer og liknende.

Håndvesker

Guangzhou (største), Yiwu (Zhejiang), Baigou (Hebei), og Tainan (Jiangsu). Alle typer vesker, lærvarer kan bli funnet i disse fire hovedmarkedene.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.