Vurderer du å reise til Kina i år?

Vi i Reisetilkina-teamet anbefaler at du tenker deg nøye om.

Det store reise-nettstedet Reiseduden.no har skrevet en artikkel du bør lese før avreise.


Hvordan fylle ut ditt visum til Kina

OBS! Anno 2024 anbefaler vi heller at du bruker denne artikkelen som viser deg hvordan du søker visum til Kina. Den er både oppdatert og detaljert.

Før du utfører en reise til Kina, så er du nødt til å ha fått godkjent visum fra den kinesiske ambassaden. Her er litt

Fra den kinesiske mur. Foto: Reisetilkina.com

informasjon om hvordan du kan gjøre det.

Det er bare ett søknadsskjema som kan brukes for alle typer visum. Det er bare to sider lang og er delt inn i syv seksjoner. Den første delen ber om personlig informasjon som fullt navn, fødselsdato, passnummer og yrke. Du vil fullføre § 2 med opplysninger om ditt besøk til Kina. Det er her du velger hvilken type visum du vil søke om.

§ 3 stiller seks spørsmål om din helsetilstand og avsnitt 4 er reservert for kontaktinformasjon. § 5 er for spesielle erklæringer du vil skrive ned til den kinesiske ambassadaen og § 6 er kun nødvendig hvis skjemaet er utfylt av en tredjepart. Til slutt er § 7 der du registrerer og daterer søknaden.

Det er svært viktig at du fyller ut søknadsskjemaet korrekt . Eventuelle feil kan føre til forsinkelser i prosessen eller enda verre – avslag på visumsøknaden. Pass på at du har et ferskt passbilde slik at du ikke går på den smellen med å få avslag på så tyngt grunnlag.

Den kinesiske regjeringen anbefaler at søkerne sender inn sine søknader en måned før deres avreisedato.Alt du trenger å gjøre er å sende inn visumet, og betale en liten avgift. Du må selv møte opp på den kinesiske ambassaden i Oslo for å gjøre dette – med mindre du velger et selskap som gjør dette for deg.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.