Reisende til Kina kan egentlig deles opp i enkelte kategorier. Enten er det businessmenn/kvinner på vei til Shanghai for noen viktige møter, backpackere som ønsker å oppleve det Kina har å tilby av kulturopplevelser eller rett og slett folk på ferie som skal dra nytte av de billige spabehandlingene Kina kan tilby. Her er en guide over hudpleie, spa og velvære i Kina.
Massasje

Kineserne vet å kunne tilfredsstille enhver turist, så valgmulighetene rundt massasje er helt utrolige. Thaimassasje, svensk massasje og oljemassasje er blant de aller mest populære, men du finner utrolig mange flere på et kinesisk massasjestudio.

Kina har mye bra å by på - også innen hudpleie og kosmetikk. Foto: Reisetilkina.com
Kina har mye bra å by på – også innen hudpleie og kosmetikk. Foto: Reisetilkina.com

Massasje er svært populært blant turister i Kina, så massasjestudioene er mange og veldig seriøse.

Jeg vil anbefale Wikipedia-artikkelen om kinesisk massasje.

Du kan også se en stemningsvideo på Youtube om du er fristet til å ta en ekstra kikk:

Hudpleie

Ønsker du å få rettet opp noen kviser eller rynker når du er på reise i Kina? Ikke noe problem. Som du kanskje vet, så har kineserne et eget hudpleie-skolesystem der hudpleierne blir utdannet fra de er 16 år. Nye og effektive metoder gjør at du kan få renset opp huden og fjernet både kviser, arr og liknende på få minutter på et kinesisk hudpleiekontor.

kviseguiden.com kan du lese mer om hvilke behandlinger du trenger mot uren hud.
Spa i Kina

Om du ønsker spabehandling så anbefales det at du oppsøker en av hotellene i Kina som er premiert med fire eller fem stjerner. Her får du billig og god spabehandling med svømmebasseng, boblebad, massasjestudio og full pakke om du ønsker det. For en full spabehandling i Kina kan prisen være cirka 500 norske kroner.

Ved en reise til Kina hører det nesten med å kunne unne seg en god behandling. Hud, kropp og sjel har godt av å kose seg en gang i blant, og en reise til Kina vil være intet unntak. En hudpleietime i Norge koster rundt 750 kroner – her i Kina vil du knapt måtte betale 100 kroner for samme behandling. Er det ikke flott at man kan spare masse på å feriere i et av verdens nydeligste land?

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.