Skrekkhistorie: Feil valg av båt på Yangtze-elven

Vær spesielt oppmerksom når du velger en tjeneste hvis du planlegger en tur ut på Yangtze-elven. Vi, til tross for våre beste anstrengelser, ble alvorlig svindlet av det vi vil kalle et svært useriøst selskap!

Vi ble vist luksuriøse, fantastiske bilder av førsteklasses lugarer og etter en uke på tur rundt omkring i Kina besluttet vi å kjøpe førsteklassesbilletter til 1500 RMB per stykk. Vi var forsikret våre rom var rommene fra bildet og at alle billetter og alt unntatt mat var inkludert i prisen.

Det viste seg at vår lugar var mindre enn et gjennomsnittlig kinesisk toalett i tillegg til å være skittent, støvete, bråkete og ikke minst ekstremt dårlig temperaturregulert. Vi ble møtt med en utrolig barsk og uvennlig service i tillegg til en aggressiv påpresselse av ulike varer.
Når vi skulle i land og se på diverse ting som lå ved Yangtze-elven, så var det selvfølgelig nesten ingenting som var inkludert i prisen. Da vi konfronterte båtpersonalet med dette var de bare totalt uinteressert i å hjelpe oss og lot vel primært som om de ikke forsto engelsk.

For all del unngå 重庆 市 纵横 旅 业 有限公司 (Chongqing Zongheng Reisebyrå ltd.) som ligger rett i nærheten av togstasjonen!

guilin-1029121_960_720

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.