Vi har hatt flere artikler på siden her tidligere når det kommer til økonomi. Noen er mer interessert i emne enn andre (ser på søkeresultatene og artiklene hvilke som får mest klikk), men det er faktisk veldig viktig for oss ”vanlige” turister å vite hva man skal bruke pengene på og hvordan man skal forvalte dem.

Vi kan presentere to svært gode økonomiske tips til din reise i Kina.

 

1. Ta med deg kredittkort.

credit-car-1197771_960_720
Det er faktisk et undervurdert verktøy når du skal ut og reise. Om du skaffer deg et kredittkort vil du nærmest være sikret å kunne betale på alle restauranter i de store byene i Kina.

Det kan også være greit å ha på reisen ned. Om du for eksempel skal mellomlande i Finland eller Russland, så vil et internasjonalt kredittkort være midt i blinken.

I tillegg vil det å ha et kredittkort være lurt i forhold til reiseforsikring. Mange av kredittkortene som tilbys i dag på det norske markedet har inkludert reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Vi anbefaler naturligvis at du sjekker ekstra nøye hos de forskjellige kredittkorttilbyderne før du velger hvilket kort du ønsker.

 

2. Sett opp et reisebudsjett.

office-620822_960_720

Vi har vel prakket på dere dette tipset ganske mange ganger nå, men det kan vel ikke sies ofte nok. Et reisebudsjett er faktisk utrolig viktig dersom du har et litt stramt budsjett ellers i hverdagen å forholde deg til. Pass på å få med alle variablene slik at du vet nøyaktig hva du kommer til å bruke. Det er kjipt å gå tom for penger når du er på andre siden av kloden.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.