Kina – eldgammel tradisjon

Kina er et av de eldste landene som daterer seg tilbake til gammel sivilisasjon. På grunn av dette har den beholdt mye av sin historiske bakgrunn og

Bilde fra en park i Xian.

kultur, der mange av dem fortsatt praktiseres i dag. For mange mennesker kan Kina fortsatt regnes som et sted som er plassert på den mørke siden av månen, men det er før du besøke dette unike og vakre landet. Kina har så utrolig mye mer å by på enn det du skulle tro – og det er nesten ingen som ikke er turist i Kina uten å oppleve noe helt eksepsjonelt.

For Kina har utrolig mye å by på til turister som tørster etter gode opplevelser.

Opplev det naturlige Kina

Reisende fra hele verden har begynt å oppdage naturskjønne steder i Kina, og mange av turistene returnerer med interessante historier og vakre bilder fra landskapet i Kina. Hvis du har alltid ønsket å besøke denne siden av kloden, så det tid for å pakke opp kofferten og dra nedover slik at du kan oppdage mange av Kinas skjulte skjønnheter. Vi anbefaler så absolutt en reise til Kina om du skal på tur til det store Østen.

Hainan – et paradis sør i Kina

hainan-102766_960_720

La meg starte med strendene til Kina – som de faktisk har utrolig mange av.  Hainan er en vakker eksotisk øy med en rik kultur som strandløvene kan nyte.  Sanya, den mest populære destinasjonen i Hainan-provinsen er kjent for den vakre Yalongbukten og Dadonghai sine hvite sandstrender. Hvis du ønsker å ta del i denne tropiske delen av Kina kan du booke en reise som tillater deg å oppholde deg i litt andre provinser enn bare Shanghai, Xian og Beijing.

Jeg har fått såpass mange venner nå som har dratt til Hainan for en solfylt ferie at jeg virkelig vurderer å skrive en lengre reportasje derfra. Har egentlig planlagt en tur ned i løpet av 2017, og så får vi se hva det blir til.


Reis til Kina for disse naturskjønne opplevelsene – du vil ikke angre!

Hangzhou eller Suzhou

Ikke så langt fra Shanghai ligger det to flotte byer verdt å besøke. Suzhou blir ofte kalt «Kinas Venezia», noe som jeg mener er en velfortjent tittel.

Her kan du se noen bilder jeg tok da jeg besøkte Suzhou i 2018:

Kanaltur. Klassisk, kinesisk arkitektur.

 

Tempel.

 

Kaptein på båten. I Suzhou koster det ikke mer enn 50 kroner (40 RMB) å leie en egen båt med kaptein.

 

Suzhou på kveldstid.

 

Du ser kanskje hvorfor byen har fått navnet «Kinas Venezia»?

En fordel med å besøke Suzhou er at det ikke er veldig mange turister her – i hvert fall hvis du sammenligner med Beijing & Shanghai. Dette er en by hvor man kan møte det veldig mange nordmenn mener er «det ekte Kina».

Hangzhou…en litt annen historie. Her er det ikke menneskeskapte kanaler og lite turister som lokker. Dog har Hangzhou en helt fantastisk natur. Hvis du ønsker å lese mer om Hangzhou, så vil jeg anbefale denne reiseguiden vi skrev (og som vi til stadighet oppdaterer).

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.