En 20-yuan-seddel og dets motiv i bakgrunnen. Foto: Reisetilkina.com

Planlegg ferien din til Kina

Noen ting er viktigere å ta med på ferie enn andre, og når du skal til Kina er det mest sannsynlig ikke noen «to uker i Ayia Napa«-koffert du skal ta med deg. Men her gjelder det å planlegge viktige ting som du kommer til å få god nytte for , og det er ikke annet som skal til enn at du faktisk planlegger kofferten din før avreise. Gjør du dette, så er du bedre rustet til en ferie i Kina – naturligvis.

Uansett hva som er hensikten med ditt besøk i Kina er det viktig at du får deg godt forberedt slik at du vet hva du skal ta med og hva du kan forvente under din spennende tur. Følgende nyttig informasjon og råd om Kina reise ville hjelpe og informere deg om hvordan du skal gå frem for å forberede din reise.

Husk alltid å pakk kofferten i god tid i forveien (2 dager minst) slik at du kan huske på om du har glemt noe.

Man er ikke alene på tur i Kina. Foto: Reisetilkina.com
Man er ikke alene på tur i Kina. Foto: Reisetilkina.com

Hva du skal ta med på reise til Kina?

Pakking av de essensielle elementene har aldri vært mer viktig som når du forberede Kina-turen. For å forberede deg til å gå lange avstander i attraksjoner som feks den kinesiske mur er et par gode sko helt essensielt. Det er også tøy som vil hjelpe deg på veien til å nå de målene du har satt. Tro meg; i Kina kommer det til å bli utrolig mye vandring.

La Bamba ligger rett ved nattklubbene i Wudaokou. Foto: Reisetilkina.com
La Bamba ligger rett ved nattklubbene i Wudaokou. Foto: Reisetilkina.com

Å skjerme deg mot vær og vind i utsatte områder som Den forbudte by er veldig viktig. Du bør har en paraply eller regnfrakk tilgjengelig til en hver tid, da det kan fort regne i Beijing – også på sommerstid. Og hvis det første regner i Beijing, så regner det også virkelig mye på samme tid. Den glohete sommeren kan få en økning i insekter i luften som du kan holde unna med insektmiddel. Det viktigste å huske er å ta med klær som passer til sesongen og destinasjon.

Sett opp en huskeliste for hva du trenger til Kina-turen selv – du vet selv best hva du bør ta med.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.