Hva kan man oppleve på en ferie i Kina?

Hva skal man oppleve på en ferie i Kina? Spørsmålet streifer nok mange som tar turen til Østens rike for å se og føle på den kinesiske kulturen og det

Flott bilde fra bybildet i Shanghai.

som hører med. Kina er et av verdens største land, og har den desidert største populasjonen i hele verden – nemlig rundt 1,3 milliarder mennesker er stuet sammen i et av de aller mest spennende landene i hele Asia.

Og det finnes utrolig mange forskjellige aktiviteter og opplevelser for deg som skal ta en ferie i Kina. Men du må tørre å komme deg litt unna de største byene om det skal være aktuelt med store opplevelser ute i naturen. Kina har et av de aller flotteste naturopplevelsene i hele verden, og for å ta en del av moroa blir du nødt til å ofre bylivet i Shanghai eller Beijing.

Nå skal det sies at det er mye lettere å komme seg ut i flott natur i nærheten av Beijing, hovedstaden i Kina, enn det er i Shanghai.

Enten du foretrekker den raske bylivet i større eller et møte med de etniske stammene mot vest i landet er det aldri mangel på opplevelser for alle mulige folk som ønsker å ta seg en ferie i Kina. Enten du foretrekker den milde sør eller noe kaldere nord er Kina et reisemål som sikkert ikke vil skuffe deg. Men det er veldig viktig at du vet hvilken reiserute du ønsker å benytte deg av slik at du ikke helt blir tatt på sengen.

Kina har modernisert seg mtp turisme

Kinas turisme har utviklet seg til å ta godt vare på turistenes behov. Du skal ikke mer enn 20 år tilbake for å finne et Kina nesten totalt blottet for vestlig mat og sanitære forhol. Det re faktisk slik at det kinesiske toalettet differensierer seg ganske mye fra de vestlige, noe du kommer til å merke om du sjekker inn på en restaurant som primært satser på lokale gjester.

Deler av bybildet i Shanghai.

Kina har raskt utviklet seg gjennom årene til å revolusjonere sitt image slik at det nå kan skilte med mye bedre levestandard enn tidligere. I dag kan turister besøke de fleste av de store severdighetene uten å måtte bekymre deg for unødvendige restriksjoner. Lokalbefolkningen er generelt hyggelige og vennlige mot turister, og de strever hardt for å forbedre sin engelsk slik at kommunikasjonen skal flyte mye lettere med folk som besøker landet. Dette kommer du spesielt til å merke i Shanghai, der det nærmest er påbudt blant restauranteiere å lære opp sine ansatte i engelsk.

Mange hoteller å velge mellom

Det å finne overnatting i de fleste av Kinas populære byre er også lekende lett, da det er flere hoteller og hosteller nå enn noensinne. Faktisk er det slik at det blir bygget utrolig mange hoteller per dags dato i både Beijing, Xian og Shanghai som gjør seg klare for en turisteksplosjon de nærmeste årene. Den generelle infrastrukturen har også sett en enorm forbedring, noe som betyr at du raskt kan reise mellom to ulike deler av landet via tog eller fly.

Hotellopphold kan bestilles hos Hotels.com.

Vi vil for alvor anbefale en ferie til Kina for deg som ikke har vært der enda. Kina er på mange måter et av de landene du bør besøke før du dør i og med at det er en såpass spennende og fin kultur der.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.