Bilder fra Shanghai

Vi samlet noen bilder fra Shanghai som gir et godt bilde av hvordan byen ser ut. Shanghai er en veldig vestlig by som legger svært mye vekt på at det visuelle inntrykket til folk som besøker byen skal være bra. Derfor er det laget en hel haug med parker og flotte bygninger som preger verdens nest største by målt i folketall. I tillegg til å ha store bygninger og flotte parker, så har Shanghai også innbyggere som tenker mye mer vestlig enn det de gjør i for eksempel Beijing. Mye av det tradisjonelle kinesiske er på en måte visket bort.

Oppdatert 2019: Nå, etter å ha bodd i Shanghai i mer enn fire år, valgte jeg å legge til noen flere bilder. Noen av de er tatt av meg – andre er tatt av mine venner. Hvis du skal kopiere bilder eller bruke dem til et annet formål: vær snill og spør oss først via kommentarfeltet.

Ellers: håper du liker bildene vi tok.

Nye bilder av Shanghai (2019)

Klassiske syn i Shanghais gater.
Visste du at Shanghai har mange flotte parker? Dette bilder ser nesten ut som New York!
Shanghai om natten.
Et bilde jeg tok fra bygningen jeg jobber i – i det sentrale Shanghai.

Bygningsarbeid i min lokale gate.
Det er mye neonlys i Shanghai på kveldstid.

Gamle bilder (helt fra 2011)

Vi tok noen bilder fra Shanghai som vi her vil dele med dere – det er viktig å nevne at vi har tatt alle bildene.

Bilde fra Nanjing Road i Shanghai.

Dette bildet ble tatt en lørdags formiddag i Nanjing Road i Shanghai. Det viser naturligvis kun deler av den ekstreme folkemengden som var på plass da bildet ble tatt. Temperaturen er rundt 35-40 grader – det er varmt i Shanghai om sommmeren!

Det finnes mange flotte parker i sentrum av Shanghai.

Parker og slikt er noe kineserne setter svært høyt, og det er klart at det er et positivt innslag i bybildet i Shanghai. Så tar du deg en reise til Shanghai, så kommer du så defintivt til å se en hel haug med flotte parker som blir vedlikeholdt av offentlig ansatte 24/7 og 365 dager i året.

Flott bilde fra bybildet i Shanghai.

Shanghai har ekstremt mange biler og tett trafikk, noe du absolutt kommer til å merke når du drar dit. Dette bilde er tatt helt i sentrum av Nanjing Road der den krysser andre store shoppinggater. Som turist til fots kommer du til å merke presset fra illsinte taxisjåfører som skal presse seg frem i trafikken til tross for at det er grønn mann.

TV-tårnet sett fra andre siden av elven.

Vi sto på andre siden av elven og tok et bilde gjennom forurenset luft og tåke slik at vi såvidt kunne se det enorme TV-tårnet. Dette er en stor turistattraksjon da det er en cafè på toppen som spinner opp og ned i dette tårnet.

Shanghai kan være et shoppingmekka for de med mye penger.

Et bilde sier mer enn 1000 ord. Denne Louis Vuitton-bygningen ligger nesten øverst i Nanjing Road, og er godt besøkt av vestlige turister med mye penger og en dyr klesstil. Selve bygningen i seg selv må man jo berømme for kreativitet og arkitektverk..

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.