Den siste tiden har det blitt populært å avslutte karrieren sin i større kinesiske klubber for Premier League-stjerner som er litt mettet på fokuset som kommer frem av de engelske tabloidavisene. Og når man ønsker å dra til Kina, så ønsker man selvfølgelig også å dra til de større klubbene der fokuset på spillerne er enormt.
Nicolas Anelka

Den tidligere Arsenal- og Liverpool-spilleren bedriver dagene sine med å spille for klubben Shanghai Shenhua – som naturligvis hører til i storbyen Shanghai øst i Kina. Etter mye spekulasjoner om hvor han kom til å fortsette karrieren kom det et ganske godt tilbud med mange bonusordninger opp for ham da kineserne tok kontakt, og vips – så hadde den kinesiske fotballigaen en stor internasjonal stjerne å skryte av.

Ønsker du å dra og se Liverpool i England? Sjekk ut
fotballbilletter Anfield.

Didier Drogba

Til tross for at han enda ikke har signert kontrakten, så ryktes det at Drogba skal gjøre som Anelka og se mot østens rike ved sin neste klubb. Guangzhou , som ligger helt sør i Kina der man prater kantonesisk, ser ut til å ha hatt en større interesse av ivorianeren. Mannen som sendte Chelsea til Champions League-triumf for knapt noen måneder siden er altså «så godt som klar» for sin nye kinesiske klubb, noe  som indikerer at den kinesiske fotballigaen for alvor tar seg opp med tanke på status i omverdenen.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.