023
Slik ser den ut.

Det er ikke SÅ ofte vi anbefaler lærebøker til barn, men jeg kom over en spennende variant da jeg søkte litt etter noe spennende litteratur for å friske opp min egen kinesisk i en bokhandel i Oslo. «Mine første kinesiske ord» er en bildeillustrasjonsbok av en forfatter kalt David Melling.

I og med at jeg synes det er litt frekt å stå og ta bilder av bøker i en butikk, så kan jeg bare kort forklare hva jeg så: en bok som hjelper barnet med å koble sammen bilder (det visuelle) og språket. Bøkene passer både til barn som kan lese, men også til de aller minste som kan få hjelp av en voksen til å uttale ordene riktig. Boken består av kategorier som «på stranden», «på skolen» og liknende ting som et barn godt kan kjenne seg igjen i.

Jeg synes i hvert fall det virket som en god måte for et barn å lære seg kinesisk på. Boken kan du kjøpe på kinesis/norsk her hos Ark – akkurat nå i skrivende stund koster boken bare 100 kroner.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.