Hotell og hotellopphold i Kina

Kina er veldig liktveldig mange andre land når man skal bestille hotell. Men, som alle andre steder i Asia, så er det viktig at du ikke

Det lønner seg å kjøpe bra hotellrom i Kina.

bestiller hotellopphold på et av de mer suspekte hotellene. Bruk gjerne litt ekstra penger på de mer kjente hotellkjedene slik at du er sikret et opphold som faktisk holder en OK standard.

Her er noen tips til hotell og hotellopphold i Kina:

1. Bruk hotels.com til å bestille hoteller. De har gode priser, er anerkjent verden over og har den desidert største databasen hva angår hoteller i Kina. Her kan du også lese andres erfaringer med hotellene, noe som kan være svært gunstig når du begir deg ut i et nytt land.

2.Bestill i god tid før. Mange av hotellene har gode tilbud og rabatter på hotellopphold som blir bestilt en god tur i forveien. Er du sikker på at du skal på ferie til Beijing og Shanghai, så er det bare å bestille hotellopphold med en eneste gang.

3. Kjøp gjerne suite eller oppgradert rom. Kinesiske hoteller er ofte laget slik at de beste rommene virkelig er mye bedre enn de som blir tilbudt til alle sammen. Det koster heller ikke så veldig mye mer å oppgradere rommet.

4. Hoteller som er sentralt i de kinesiske byene er mye bedre generelt enn de som er litt utenfor byen. Høyere standard, og ikke nødvendigvis så mye høyere pris. Anbefales å kjøpe hotell i sentrum- spesielt i Beijing og Shanghai der trafikkproblemer kan gjøre at du sliter med å komme deg fra hotellet og inn til byen.

Husk; Hotels.com!

Følg disse fire tipsene når du skal kjøpe deg hotellopphold i Kina, så skal du fort se at du får et litt hyggeligere opphold enn om du ikke hadde gjort det. Som sagt; Hotels.com anbefales på det varmeste når det kommer til kjøp av hoteller – og det er aldri noe tull med reservasjon og kjøp. Kjøpsprosessen er også svært hurtig, og du har booket hotellrom i Kina i løpet av et par minutter.

Fra Venezia-hotellet i Macau. Bildet er tatt innendørs. Foto: Reisetilkina.com
Fra Venezia-hotellet i Macau. Bildet er tatt innendørs. Foto: Reisetilkina.com

2 KOMMENTARER

  1. Det er viktig at man velger noen hotell i Kina som ikke er sktine og som faktisk har godt utvalg på frokosten. Hotellfrokostene i Kina er som regel gjennomsyret av dårlig kvalitet/kinesisk mat.

    Så jeg vil råde alle sammen til å velge noen turister å velge internasjonale hoteller.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.