Etter at vi i redaksjonen har bodd på til sammen tre forskjellige hoteller i Hangzhou, så tenkte vi at vi skulle anmelde dem slik at du bedre kan gjøre deg opp en mening om hvilket hotell som passer deg og dine behov. Felles for alle hotellene er at de ligger i umiddelbar nærhet til West Lake, som er den naturlige hovedattraksjonen i Hangzhou.

Oakwood Residence Hangzhou

2314012_74_z

Det første man legger merke til når man kommer inn i resepsjonen til Oakwood Residence er en gjennomført luksuriøs stil. Og med et smilende engelsktalende personale føler man seg egentlig velkommen fra første stund. West Lake er bare en halvtimes spasertur unna hotellet, og du finner både kinesiske og vestlige restauranter i umiddelbar nærhet fra inngangen til hotellet.

Hotellrommene er rene og bærer preg av å være tilpasset en vestlig standard. Vi fikk følelsen av at dette nesten kunne vært et hotell i «hvilken som helst Europeisk storby» basert på service og romkvalitet. Men ikke pris. Det man nyter godt av når man bor på hotell i de «mindre» kinesiske byene (som Hangzhou tross alt er) er at prisene ligger på et svært behagelig nivå. Dette er et hotell som rett og slett kombinerer luksus med behagelige priser på en god måte. Anbefales.

Bilder fra hotellet (klikk for å få dem større):

Vi anbefaler alltid Hotels.com, og du kommer rett til hotellet ved å trykke her.

Zhejiang International Hotel

Palmefylt lobby på Zhejiang International Hotel.
Palmefylt lobby på Zhejiang International Hotel.

Zhejiang International Hotel har fått navnet sitt fra provinsen Hangzhou ligger i. Hotellet har fått fire stjerner, noe som egentlig er greit i forhold til standarden det holder. Store, fine rom med oppdatert interiør i asiatisk stil (godt belyst!) som du føler deg hjemme i. Et stort pluss er sengene som er svært myke og behagelige å ligge i. Her kan vi virkelig garantere deg en god natts søvn.

Vår «representant fra ReiseTilKina» benyttet seg av hotellet kun èn natt da hovedårsaken til Hangzhou-besøket var å se West Lake. I den anledning er hotellets beliggenhet 100 % perfekt. Zhejiang International Hotel er lokalisert bare et steinkast (ja, faktisk et steinkast) unna West Lake. Hotellresepsjonen anbefalte å stå opp litt tidlig for en gåtur langs vannet mens solen er på vei opp.

West Lake på morgenkvisten ser for øvrig slik ut:

west-lake-586612_960_720

Det eneste minuset som er verdt å nevne ved dette hotellet er at det ligger helt inn til motorveien, noe som kan skape litt støy om natten. Allikevel var betjeningen klar over dette problemet og det var null problemer å få (gratis) ørepropper hvis man ønsket dette.

Bilder fra hotellet (klikk for å få dem større):

Vi anbefaler alltid Hotels.com, og du kommer rett til hotellet ved å trykke her.

Victoria Regal Hotel

Victoria Regal Hotel inngangsparti.
Victoria Regal Hotel inngangsparti.

Med sine totalt 179 rom er Victoria Regal Hotel et av de litt mindre alternativene i og rundt West Lake. Men la meg si det sånn med en gang: du får ikke bedre lokalisering i Hangzhou. Og attpåtil ligger prisnivået rimelig lavt per natt for et dobbeltrom, så dette kan vel betegnes som «et kupp».

Dette hotellet handler KUN om at man bokstavelig talt bor langs vannet i en av de hotteste turistattraksjonene i Kina. Personlig hadde jeg ikke sjekket eksakt hvor hotellet lå før jeg bestilte det, så det var en svært positiv opplevelse da taxien ba meg stige ut og jeg forsto hvor jeg var.

Her kan du sjekke kartet for å forstå hvordan hotellet ligger til:

Skjermbilde 2016-08-07 kl. 13.56.25

Hotellfrokosten er også noe jeg kan snakke varmt om. Den består av en stor buffet av forskjellige kjøttyper, ris, vestlig «klassisk» frokost (brød,smør,bacon,ost) og en stor mengde forskjellige drikkevarer. Dette er faktisk mye bedre enn vanlig klassiske hotellfrokoster og absolutt verdt de 60 kronene vi betalte per person for å spise.

Bilder fra hotellet (klikk for å få dem større):

Vi anbefaler alltid Hotels.com, og du kommer rett til hotellet ved å trykke her.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.