Beste luksushotellene i Beijing

Beijing, også kjent som Peking, er hovedstaden i Folkerepublikken Kina. Styrt som en kommune under direkte administrasjon av staten, grenser Beijing til Hebei-provinsen i sørvest og Tianjin (en by det for øvrig er verdt å besøke!) i sørøst. Beijing er en av de mest utviklede byer i Kina og det politiske, kulturelle og pedagogiske sentrum i Kina.Reiser til Beijing er en tankevekkende

Bilde fra en park i Xian. Foto: reisetilkina.com

opplevelse. Det er ganske lett å finne et sted å bo på Beijing.

Her er noen anbefalte hoteller i byen som av veldig mange blir sett på som verdens mest spennende by å feriere i:

Summer Palace Hotel Beijing er et luksushotell like ved Østporten av Summer Palace (den største og best bevarte hage fra Qing-dynastiet) hvor gjestene kan nyte den betydelige historiske og kulturelle atmosfære. Har selv vært i direkte kontakt med Summer Palace da jeg var på ferie i Beijing, og må si at en tur hit er absolutt å anbefale for de som ønsker å være i en litt roligere del av byen.

Veldig gunstig hotell å bosette seg på, men jeg må si at om man ønsker natteliv og at det skjer litt mer spennende ting i nabolaget sitt, så vil jeg egentlig anbefale å trekke litt mer inn mot byen (les: den forbudte by) når jeg skal velge et hotell. Summer Palace Hotel Beijing er veldig bra for deg som ønsker å bo et lite stykke unna byen, men som fortsatt ønsker å ha det mest vitale rundt deg i luksuriøse omgivelser.

Bo i luksus i hjertet av Beijing

Park Hyatt Hotel Beijing ligger perfekt til i hjertet av Beijing Central Business District, den høyeste skyskraperen på Chang Avenue og et symbol for det dynamisk moderne Kina. Like overfor Kina World Trade Centre og nye CCTV Tower er 5-stjerners luksushotellet mindre enn en time fra Beijing Capital International Airport, 5 minutter fra ambassaden, og kun 15 minutter fra den forbudte by. Park Hyatt Beijing har grasiøs service og tidsriktig innkvartering.

Se den forbudte by i Beijing.

På grunn av Beijings historie og kultur i Kina, er byen stolt av sine luksuriøse bygninger og hoteller, så det er ingen overraskelse at det finnes så mange 5 + stjerner hotell. Pangu 7 Star Hotel Beijing er en av dem. Pangu har en fantastisk beliggenhet og praktfull utsikt samt en helt utmerket service!

Det er et must for turister som det er i nærheten av store attraksjoner. Som en av Beijings fineste overnattingssteder, står Pangu 7 Star Hotel virkelig ut over resten med et stort utvalg av rom og suiter tilgjengelige for å imøtekomme alle dine behov.

De aller fleste hotellene jeg har nevnt her kan man enkelt komme til ved hjelp av kollektivtransport, men om du kommer til Beijing for aller første gang, så vil jeg egentlig anbefale deg å ta en taxi i starten for at du ikke roter deg bort. Det skal sies at kollektivtilbudet i Beijing er av svært høy standard, men kanskje litt lite «turistvennlig» med tanke på språkbarrieren du er nødt til å bryte på skriftlig og muntlig.

Tror at de aller fleste hotellene skal være mulig å finne på Hotels.com – hvis ikke, så er det en del andre gode nettsteder der ute som tilbyr hotellbooking av ulik sort. Har i hvert fall troen på at de aller fleste ligger på Hotels.com – da det er der jeg alltid pleier å booke mine hotellopphold.

HotellStandardGåavstand til Den Forbudte ByPrisBestill her
Jade Garden Hotell
4 minutterMellom 500 og 1000 kronerKlikk her
Shadow Art Performance Hotel
27 minutterMellom 600 og 1100 kronerKlikk her

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.