Sykehus i Beijing – her er oversikten
Beijing er hovedstaden i Folkerepublikken Kina og også det kulturelle og pedagogiske sentrum av denne store nasjonen. Man kan

Legene i Kina sliter med engelsken.

finne et stort antall moderne sykehus og helsetjenester i Beijing med globale standarder. Alle disse store sykehusene tilbyr teknologi i verdensklasse, høyt kvalifiserte medisinske fagfolk og gode fasiliteter. I dag finnes det også primært folk jobbende på disse sykehusene som er flytende i engelsk.

Store sykehus vil akseptere kredittkortbetalinger og de besøkende blir vanligvis bedt om å sette et innskudd før innleggelsen sin til sykehusene for å dekke kostnadene av behandlinger og tjenester.

Det er primært svært billig å få utført helsetjenester i en by som Beijing, og det skal godt gjøres å måtte vente lenge på akutte ting som inntreffer i hverdagen.

Mine erfaringer med sykehus i Kina kommer utelukkende fra Xian, men der var erfaringen at vi kom inn først fordi vi var utlendinger, fikk kjapp behandling av en dyktig lege (som ikke snakket annet enn mandarin) og en tolk som ga oss den informasjonen vi trengte.

Jeg ønsker å gi en kort beskrivelse av noen av de bedre sykehusene i Beijing.

Beijing Forente Familie Hospital

Beijing Forente Familie Hospital («BJU») er den første og det eneste utenlandsk-investerte sykehus som opererer i Beijing, Kina. Dette sykehuset ble grunnlagt i 1997 av Chindex International, et amerikansk selskap, og oppnådde den prestisjetunge utmerkelsen for Corporate Excellence i 2002. Sykehuset er utstyrt med alle de fleste alle de medisinske avdelingene og ledes av høyt kvalifiserte spesialister. De fleste blant staben er engelsktalende.

Kina-Japan-sykehuset

Det Kina-Japan-vennlige Hospital som er en fremragende medisinsk institusjon i Beijing kan være det første valget for en besøkende til Beijing. Sykehuset ble vurdert som den beste sykehuset for utlendinger i Beijing for et par år siden, noe som gjør at

Kina har mye bra å by på.

det oppfyller tingene med hurtiggående hjelp, god engelskkunnskap blant de fleste legene og gode fasiliteter. Sykehuset er en ekte mester i medisinske felt med sine dyktige medisinske staber, utmerket behandling og forskning fasiliteter og varm gjestfrihet. De gir første prioritet til sine pasienter i alle de aktuelle saker.

Beijing Hospital

Beijing Hospital som ligger i hjertet av byen, og grenser til Chang’an Street er et annet stort sykehus i området. Sykehuset tilbyr profesjonelle medisinske behandlinger og relaterte tjenester i alle de viktigste avdelinger. De prøver å holde de internasjonale standardene i alle de tjenestene de tilbyr.

Cancer Institute & Hospital (CIH) er Kinas pioner i avansert kreftforskning og behandling. Dette verdensberømte instituttet er rangert som den største kreft-forebyggende og behandlingssenter i Asia. Dette sykehuset er WHO-godkjent og tilbyr de best tilgjengelige behandlinger og forskningsanlegg for de nødvendige personer og institusjoner.

Beijing Et Ding Hospital

Beijing Et Ding Hospital, Capital Medical University (BADH-CMU), er en pioner i psykiatriske behandlinger. Sykehuset ble grunnlagt i 1914. og ligger nær vollgrav på nordsiden av eldgamle De Sheng. Dette enorme Instituttet er ledende innen medisinsk service, undervisning og forskning i psykisk helse og psykiatri. I 2000 ble sykehuset det første fakultetet for mental helse i Kina, og rekken av høykvalitets medisinske fagfolk på sykehuset er virkelig flott.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.