Vurderer du en ferie til Kina? Rik på kultur og dypt gjestfrie vil det kinesiske folket ønske velkommen til turister. Med store byer som Shanghai og Beijing vil man alltid ha noe å gjøre i et land som er rikt på turistattraksjoner.
 

Shanghai er en av Kinas største byer og rik med aktiviteter for de besøkende. Det ville være som å besøke New York City i USA. Shanghai er hjemmet til noe som kalles «den avslappende hage» – en 500 hektar stor hage full av vakker kinesisk hagebruk på sitt fineste. Hagen er delt inn i seks separate hageceller: Den store steinrøysen, titusen blomsters gartneriet, Lotus-bassenget, den indre hagen og to til litt mindre viktige attraksjoner.

Nanjing West Road er en shoppers paradis. Den har kunstgallerier, butikker og restauranter overfylt med rik kinesisk kultur. Sørg for å friske opp dine prute-egenskaper før du drar ut for å besøke Nanjing West Road.

Du kan ofte få en røverpris ved pruting med butikkeieren for en pris du kan skrive hjem om.

Et besøk til Beijing

china-805587_960_720

Beijing er fylt med kinesisk historie og flott arkitektur. Det har den forbudte by, en 250 hektar stor eiendom med mer enn 9000 rom. Palasset ble bygget tidlig på det 15. århundre. Med det historiske slott og inspirerende arkitektur er det helt utrolig å se og få oppleve.

Tiananmen Square er å bli funnet i Beijing også, og vert for mange fargerike parader og god stemning. Her kan du være vitne til mange historiske monumenter og flott arkitektur. Den kinesiske mur er en «må se»-attraksjon når man reiser til Kina og det mest populære stedet å starte turen er i Beijing. Den kinesiske mur strekker seg over mange tusen kilometer og er en kjempeflott opplevelse samt at det sørger for panoramautsikt fotografimuligheter.

I nærheten av Beijing vil kabelbaner løfte passasjerer på veggen der du kan begynne en lete tur langs den gamle bymuren og se Kina fra sin høyder. Du kan også lett skaffe deg billige hotellrom i Beijing, men vi anbefaler at man legger bittelitt mer penger i det om man ønsker seg et helt OK standard rom i sentrum av Beijing. Hotellrom i Kina er primært veldig billig for oss nordmenn.

Et besøk til Hong Kong

Hong Kong har sitt eget Disneyland. Mens parken er mindre enn andre Disney-parker vil personalets vennlighet mer enn gjøre opp for den lille begrensingen dette eventuelt vil medføre. Dette stoppet er et must for alle Disney-fans og vil gjøre turen minneverdig for hele familien.

I tillegg er Hong Kong en veldig moderne by – ganske lik Shanghai og New York i så måte. Skal man klare seg i en slik by, så må man vite hvor ting er før flyet sitt lander der. Hotellrom i sentrum av Hong Kong kan være noe dyrere enn det for eksempel er i Beijing, men om man ikke er så nøye på hvilke standarer man har på hotellrommet, så kan man komme unna med en ganske hyggelig pris.

PS! Vi anbefaler naturligvis at du går inn på hver enkelt bys link (som er gitt i starten av hver by-introduksjon) for høyst oppdatert og detaljert informasjon om hver by. Vi er klar over at denne artikkelen er noe mangelfull.LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.