Beijing Aquarium – en opplevelse for livet

Har du et ønske om å oppleve noe eksotisk og spennende på en ferie til Beijing, så står hjemmet til mer enn 1000 arter av marint

Det er mye fint å kjøpe i hovedstaden Beijing. Foto: Reisetilkina.com

liv i Nordvest-Beijing, innen lokalene til Beijing Zoo. Akvariet er delt inn i syv segmenter og gir en helhetlig forståelse av sjødyrenes opplevelse i en helt annen del av verden enn det du allerede kjenner til.

Har selv gjentatte ganger vært blant annet i Akvariet i Bergen, men det ga på ingen måte samme følelse som å komme til denne storslåtte bygningen fylt med maritime opplevelser «herfra og til månen».

En besøkende møter først «Rainforest Adventure ‘segmentet, hvor man får en følelse av villmark med en foss, gigantiske salamandere, hav-elefanter, papegøyefisk og andre hyggelige skapninger samlet inn fra innlandets elver og regnskoger. Når jungelen er over, trer man inn andre paviljongen, det såkalte ‘Touch Pools. Dette er unikt fordi de besøkende få anledning til å berøre milde sjødyr som anemoner, hestesko-krabber, gigantiske skilpadder, sjøpinnsvin og sjøstjerner. Barn vil særlig se på dette som en fascinerende opplevelse.
Korallrev og storslåtte haier

animal-21731_960_720

Tunnelen fortsetter til seksjonen kjent for sine korallrev , hvor dekorativ fisk fra hele verden svømmer over og rundt folk når de passerer gjennom.Passasjen fører folk til «Shark Hall» for å finne ut at de notorisk voldsomme dyrene kan trenes. Besøkende har mulighet til å se haidans og mate dem eller se dem dykke. Den neste paviljongen kjent som «kinesisk Sturgeon Hall ‘, huser en veldig spesiell fisk, en av de eldste grupper av beinfisk, som nå er noe truet på grunn av deres sårbarhet. De som blir sett i akvariet er spesielt hentet fra elvene i Kina.

Dette er vel det nærmeste man kommer ordentlig nasjonalisme i akvariet i Beijing.

Neste er «Hval og Globefish Gulf, hvor spekkhoggere, delfiner og sjøløver bor i perfekt harmoni. Dette er nok det mest spektakulære for de aller fleste besøkende, noe du også kommer til å se på publikumsoppmøte til de som velger å stille opp her. Jeg vil anbefale å sette av god tid til hver eneste aktivitet som finnes da det på ingen måte er noe man kan se på et vanlig akvarium her hjemme i Norge.

Hvis du er en sjø-elsker eller ønsker du at barna skal ha en opplevelse for livet, er Beijing Aquarium bundet til å være valget. Det å finne et hotell i Beijing vil ikke være en vanskelig oppgave, selv for de som brukes til en storslagen klasse av overflod. Vi har gjentatte ganger skrevet om hvordan man skal gå frem for å skaffe seg både flybilletter og hotellopphold i Beijing, så hvis du leter litt godt, så kan jeg nærmest garantere at du finner noe gunstig.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.