Student i Beijing

Innehaveren av denne nettsiden vil altså befinne seg i verdens mest spennende land fremover da jeg skal ta min mastergrad i Beijing. Dette har noen heldige konsekvenser for hvordan nettsiden kommer til å se ut fremover.

Dette inkluderer:

– Enda flere hyppige artikler
– Dybdeinformasjon om hva man kan gjøre i Beijing
– Masse bilder
– Et fokus på det språklige og fokus på hvordan jeg skal være i gang med å lære meg kinesisk

Grunnene til at jeg valgte Kina som utdannelsesland er selvfølgelig mange, men i og med at jeg studerer økonomi hadde jeg en klar tanke om at det å oppsøke det kommende (og kanskje også eksisterende) maktsentrum for global økonomi vil være smart. Hvis jeg i tillegg klarer å lære meg språket der nede, så er det rett og slett så mange fordeler at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal klare å formulere dem – annet enn at jeg nok kan se frem til en ganske solid jobb her hjemme når jeg en dag returnerer.

Siste bilde. Foto: Reisetilkina.com
Siste bilde. Foto: Reisetilkina.com

Jeg kan i hvert fall ikke skjønne annet enn at Kina skal være et ypperlig alternativ for nordmenn som studerer!
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.