Etter at denne artikkelen ble skrevet har jeg skrevet en veldig god guide om hvordan du finner de billigste flybillettene til Kina. Ta deg en titt på denne artikkelen for 100 % oppdatert informasjon.

Billige flybilletter til Kina

Når du skal ut og reise, så er det viktig at du tenker på økonomien. Ikke bare er det viktig fordi du etter all sannsynlighet ønsker å spare penger, men økonomi er en viktig ting når det kommer til sikkerhet på reisen. Har man for eksempel med seg to kredittkort, så skal det bedre gjøres å gå på en smell enn om man har to stykker parat.

Uansett; reisen begynner der du bestiller flybilletter. Og billige flybilletter til Kina har vært enklere å få tak i den siste tiden, noe som ikke skal være noe problem dersom du har tenkt litt på hvordan du skal klare det.

Bilde fra Beijing sentrum. Foto: Reisetilkina.com
Bilde fra Beijing sentrum. Foto: Reisetilkina.com

Her er noen tips til hvordan du kan klare å spare penger på kjøp av flybilletter:

1. Sjekk rundt etter forskjellige flyselskap.

2. Se alltid etter om du kan være litt fleksibel når det kommer til reisetidspunkt. Har du for eksempel er kjempestort ønske om å både ankomme og reise fra Shanghai på en fredag, så vil det være dyrere enn om du kan ta en tilsvarende tur midt i uken.

3. Mange flyselskaper selger billettene sine på billigsalg utenfor sesongen, noe du enkelt kan dra nytte av dersom du er iskald nok til det. Sjekk ut mulighetene for å sammenlikne flybilletter fra de som selges midt i sesongen og de som selges «off-season».LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.