Trenger du penger for å dra på ferie til Kina?

Fortvil ikke – det finnes haugevis med løsninger for deg som ønsker å finansiere en ferie uten helt å ha kontroll på økonomien per dags dato.

Et lån kan komme i mange former, men primært tenker vi på forbrukslån eller kredittkort når du skal skaffe deg midler til å gjennomføre en slik ferie. Forbrukslån gir ofte mye høyere rente enn et kredittkort (dette kan du sjekke ut på de respektive sidene som tilbyr kredittkort/forbrukslån), så vær smart og tenk litt langsiktig når du låner penger til en slik sak.

Kredittkort – gratis reiseforsikring

credit-card-851502_960_720

Skal du ha kredittkort, så kan du egentlig like så greit registrere et bensinkort allikevel – og tjene penger på hver eneste liter du fyller bensin.

Det å kunne se den kinesiske mur, ligge i en kinesisk botanisk hage samt oppleve Shanghais pulserende uteliv er ikke så veldig langt unna. Husk også at du bør skaffe deg et kredittkort som er blant de billigste dersom du går for denne løsningen.
Altså, hele poenget med et kredittkort er å få gratis reise- og avbestillingsforsikring. Veldig mange banker inkluderer disse type forsikringene når de utsteder kredittkort slik at de får flere kunder. Og det å slippe å betale et par tusen kroner i reiseforsikring kan være deilig å slippe.

Om du har sett «Luksusfellen» på TV3 vil du merke at det er utrolig mange av deltakerne som har gått på en smell på ferie. Dog kan jeg ikke huske at noen har vært på ferie til Kina og gått på en økonomisk smell. I og med at du ikke trenger å beregne så mye lommepenger etter at fly og hotell allerede er kjøpt og betalt, så det er ikke akkurat det dyreste landet å feriere i.

Et forbrukslån for å finansiere lommepengene du skal bruke i Kinas byer er ikke akkurat så veldig gunstig – det må du huske på. Ta heller med deg to kredittkort når du skal på ferie slik at du er sikret at du har penger igjennom hele ferien og vær også sikker på at du kan betale det tilbake når den tid kommer.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.