Har nå bodd i Amsterdam i rundt 6 måneder og har i den anledning klart å besøke mange av byens restauranter. Men det er kun èn restaurant jeg vender tilbake til hver gang jeg får besøk fra Norge – nemlig kinarestauranten Si Chuan i Red Light District.

Restauranten ligger plassert helt øverst i «hovedgaten» i Red Light, noe som betyr at den er plassert nærmere sentralbanestasjonen enn «fristelsene»…

Og bare for å ha en ting klart; det er ikke servicen som gjør at jeg liker restauranten veldig godt. De kinesiske servetrisene kan noen ganger virke både uerfarne og litt lite interesserte, men stemningen og maten er himmelsk.

Det jeg vil anbefale er «Peking duck» – som er importert and fra Beijing omfavnet av en nydelig saus. Skyld den gjerne ned med en kinesisk øl kalt «Tsing Tao» – hele måltidet får du til rundt 15 euro (rundt 120 kr) inkludert drikke.

Et dårlig bilde av hvordan restauranten ser ut. Foto: Google Maps
Et dårlig bilde av hvordan restauranten ser ut. Foto: Google Maps

Jeg har vært på en del andre kinarestauranter i Amsterdam og kan vel egentlig slå fast at jeg ikke har fått så god mat andre steder enn denne. Det ligger en kinesisk/surinamsk rett over gata, men den anbefales ikke.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.