Student i Shanghai – Ida blogger

Surfet litt rundt på diverse nettsteder da jeg tilfeldigvis kom over en rimelig reflekterende og god blogg om hvordan det er å være student i Shanghai. Har besøkt veldig mange blogger som omhandler nettopp denne tematikken, men blir sjelden slått i bakken av verken skrivestil, gode bilder eller øvrig materiale.

Skrivestilen i denne bloggen er heller ikke «tipp topp», og man kan lett rive seg i håret av dumme skrivefeil – men slik får man bare akseptere når man ikke leser profesjonelt materiale.

Ida blogger for Dagens Næringsliv i en av verdens mest spennende byer hva angår kultur, næringsliv og nettverksbygging. Ut i fra bloggen kan jeg se at hun studerer mandarin, noe som kan være godt å ha med seg om man skal tre inn i det kinesiske arbeidslivet «fra scratch».

Selv om ikke bloggen er noen terningkast 6, så vil jeg anbefale å lese den til alle som kommer til å studere i Shanghai og Kina som et supplement til det de/dere allerede vet. Noen økonomiske refleksjoner rundt den nasjonale og globale økonomien vil du neppe finne, men den er mer nyttig for deg som lurer på hvilke tiltak du må sette i gang som student samt hvilke utfordringer du kommer til å møte på i hverdagen.

Link til bloggen: idalien.blogg.no.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.