Xiang Yang-markedet i Shanghai

Shanghais Xiang Yang-marked er en av de mest populære shoppingmuligheter i Shanghai. Xiang Yang-Markedet tilbyr både

Bybilde i Xian.

turister og lokalbefolkningen mulighet til å handle mange typer kjente merkevarer til helt eksepsjonelle priser. Det hjelper å forstå skikker og praksis på Shanghai Xiang Yang før du tar fatt på dette eventyret. Noen av de tingene du bør lære deg er hvordan du skal oppføre deg i sosiale sammenhenger i Kina og hvor man bør kjøpe for å skaffe seg de aller beste varene.

Xiang Yang-markedet ligger i det sentrale shoppingdistriktet i Shanghai, noe som gjør det enkelt å finne. Det er på Huahai Central Road, en av to viktigste handlegatene i Shanghai, nær krysset ved Shanxi South Road. Xiang Yang-markedet kan lett nås med taxi, eller fra Shanghai subway der du skal gå av ved Shan Xi Nan Lu-stoppet. Gå vest på Huahai Road ca 1/2 blokk og følg mengden til markedet.

Det er til en hver tid veldig mange vestlige turister som oppsøker dette markedet, så du vil nok ikke være alene.


Mange selgere som selger falske merkeklær

Når du kommer inn i markedet, vil de besøkende bli kontaktet av selgere som tilbyr klokker, DVDer, vesker osv. Passer dem og fortsett inn i den viktigste delen av Xiang Yang-markedet hvor det finnes hundrevis av små boder som tilbyr produkter i alle

Shanghai kan være et shoppingmekka for de med mye penger.

varianter. Inkludert er skjorter, slips, klokker, solbriller, golfklubber, jakker, kåper, ryggsekker, damehåndvesker og et bredt utvalg av andre elementer.

Hvis du blir spurt vil leverandørene vanligvis fortelle deg at produktene er ekte og overskridelser fra Kina-fabrikker. I de fleste tilfeller er dette ikke sant, og produktene er kopier av the real thing. Hvis du ikke bryr deg og skjønner hva du kjøper kan du gjøre noen ordentlige kupp. Det skal ikke gjemmes under en stol at veldig mye av
dette mest sannsynlig er stjålet, men at dette ikke oppgis – noe som vil gi en god kvalitet på klærne du kjøper inn.

Pruting er normen, og er forventet i Xiang Yang-markedet som i de fleste steder i Kina. Innkjøpsprisen til utlendinger vil være 3-4 ganger den lokale prisen, men mange fortsatt anser det som en god avtale og betaler det uansett. Det beste rådet er å tilby noe mer enn 15-20 prosent av den første tilbudte pris og gradvis forhandle opp til noe mer enn 30-35 prosent, avhengig av hvor dårlig du ønsker det. På dette tidspunktet begynner du å gå bort og tilbudet vil trolig bli akseptert.

Shanghai Xiang Yang-markedet er veldig trangt og den eneste faren er sporadiske lommetyver. Sikre dine verdisaker som du ville gjort i enhver annen overfylt urbane omgivelser.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.