Utelivet i Beijing: Volum 2

Jeg har tidligere skrevet litt om utelivet i Beijing, og her kommer det litt flere tips. Som student har jeg full kontroll på den bydelen jeg bor i (Wudakou) og kan med det primært gi tips til turister som ønsker å besøke den mest pulserende bydelen i hele Kina! (Ja, jeg tar sjansen på at jeg har rett her…).

Propaganda - den heteste klubben i Wudakou. Foto: Reisetilkina.com
Propaganda – den heteste klubben i Wudakou. Foto: Reisetilkina.com

Propaganda og Sensation

Det er to hovedklubber i Wudaokou (området jeg bor i ), Sensation og Propaganda . Alle studentene går dit fordi det er billig og veldig nærme. Åpen bar hver onsdag kostet 50 yuan for gutter og 30 yuan for jenter. Hver torsdag er det ladies night og man får tre gratis drinker. (Du vil faktisk få 6 gratis drinker , tre i Sensation og tre i Propaganda).

Det koster ikke noe å delta, og du kan la klærne gå i garderoben gratis som jente. Hver fredag ​​er det «shots night» på Sensation, noe som betyr 5 yuan for kamikaze eller tequila , og i helgene er det så fullpakket at det ikke være noen plass til å danse!

 

Innsiden av Propaganda på en fredags kveld. Foto: Reisetilkina.com
Innsiden av Propaganda på en fredags kveld. Foto: Reisetilkina.com

Og jeg liker å ha litt plass når jeg danser , så det er faktisk mye bedre å gå dit i løpet av ukedagene. Klubbene vil ikke være så overfylte og du får gratis drikkebonger hvis du drar dit på en mandag eller tirsdag.

Vennene mine liker å gå til Sensation mer enn Propaganda , men det er det samme for meg. Begge steder gir meg det samme, det er de samme prisene på drinker og shots, samme musikk og til og med dekorasjonene er de samme.

Pyros Pizza, La Bamba og Helens Café

Pyros Pizza, La Bamba eller Helens Café er gode steder for pre-drinks (vorspiel) og ha en morsom tid med venner før du går til nattklubber, eller for bare en chill kveld.

Helens er et godt sted å starte kvelden. Foto: Reisetilkina.com
Helens er et godt sted å starte kvelden. Foto: Reisetilkina.com

Sanlitun i Chaoyang-distriktet
Hvis vi ikke ønsker å feste i Wudaokou, går vi til Sanlitun i Chaoyang-distriktet.

Sanlitun er nummer én utelivsdistrikt i Beijing. Vanligvis går vi til en klubb som heter VICS på torsdager fordi det er åpen bar. 100 yuan for gutter og 60 for jenter. Det er et stor dansegulv + bar i ett rom, og et mindre dansegulv + bar i et annet rom.

Musikken er ganske god, toalettene er virkelig rene, og vi har det alltid gøy der. Imidlertid er drinkene virkelig dårlige. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om det senere. MIX er klubben på motsatt side av VICS hvor alle de kinesiske folk går. Det er litt dyrere enn VICS. MIX og VICS ser lik ut på innsiden og utsiden, med den samme musikken, men jeg tror MIX er større.

Bilde fra en fuktig kveld på Mix. Foto: Reisetilkina.com
Bilde fra en fuktig kveld på Mix. Foto: Reisetilkina.com

Juicy nattklubb

På lørdager liker vi å gå til en klubb som heter Juicy (ligger i Chaoyang, men ikke i Sanlitun), hvis det er åpen bar. Det koster 30 for jenter og 60 for gutter hvis du har et Juicy-kort. Hvis ikke, koster det 50 og 100 Hver lørdag er det en konkurranse.; bikini, wet-t-shirt, beste halloween-antrekk, beste dansekonkurranse og så videre. Vinneren får 1000 yuan og en flaske vin eller champagne.

Det er unødvendig å si at de er god stemning på Juicy!

Wet-T-Shirt-contest på Juicy, Beijing. Foto: Reisetilkina.com
Wet-T-Shirt-contest på Juicy, Beijing. Foto: Reisetilkina.com

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.