Beijings kulturopplevelser for turister på teaterscenen er ofte begrenset til to typer: kinesisk opera og akrobatikkshow.

Et kinesisk akrobatikkshow er heldigvis ikke det samme som man finner i Norge. Vi ble nærmest overrasket over hvor vågale triks som utføres på scenen. Noen ganger blir man nærmest nødt til å se vekk i frykt for at det skal gå ordentlig galt. Men alt gikk helt som det skulle og vi følte virkelig ikke at vi hadde gått glipp av noe.

Man trenger ikke kunne kinesisk for å dra på et slikt akrobatikkshow. Til tross for at det sies noen ord på kinesisk før og etter showet, så anså vi det ikke som særlig viktig informasjon. Det er i hvert fall ikke nødvendig for å nyte forestillingen.

Hvordan skaffe billetter

Enten kan du melde deg på en slags «gruppereise» hvor flere utlendinger drar til teateret sammen, eller så kan du prøve å skaffe billetter på egenhånd. Vi bestemte oss for å bestille billetter gjennom hotellet vårt og fikk en ganske god pris sånn sett. Det er flere engelskspråklige nettsider som tilbyr deg hva de kaller «rabatterte priser», men det er litt usikkert om dette egentlig stemmer.

Av engelske nettsider som virket OK var ChaoyangAcrobaticShow.com (Chaoyang er en bydel i Beijng) og Theatrebeijing.com.

Video

Her er en video av hvordan deler av forestillingen ser ut.

2 KOMMENTARER

    • Hei,

      jeg er (dessverre) i Kina, så får ikke sjekket videoen din. Men ja, det er et riktig flott show som man bør oppleve når man er på ferie i Beijing. Passer perfekt til både voksne og barn. 🙂

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.