I og med at jeg både har besøkt Nanjing som student og nå som selvstendig næringsdrivende kan jeg med hånden på hjertet si at jeg vet akkurat hvilke hoteller du bør prøve ut når du er i byen. Du skal også huske på at hotellprisene i Nanjing ligger signifikant under de i Beijing og Shanghai, så her er det muligheter for å bo godt for en billig penge.

De to første hotellene jeg nevner er for deg som reiser på budsjett, og det siste er for deg som ønsker litt ekstra service.

Alle hotellene ligger nærme bysentrum da det er svært viktig i Nanjing. Transportsystemet er ikke likte utviklet som i storbyene, og jeg har dessverre smertelig fått merke at rush-trafikken er lite hyggelig i rushtiden.

Wuyuehua Hotel

Hotellet som ligger nær Jiangning University er et helt OK trestjerners hotell med svært studentvennlige priser. Jiangning er på mange måter «studentbyen» i Nanjing og nærområdet tilbyr stor variasjon av vestlige restauranter, barer og andre vitale ting for å leve «som hjemme» mens man bor i Nanjing. Med kun 3,2 kilometer til hovedsentrum av Nanjing er dette et godt valg for deg som vil bo sentralt.

Resepsjonisten kan snakke godt engelsk (noe som ikke er en selvfølgelighet på kinesiske hoteller utenfor Shanghai/Beijing) og rommene var rene.

Hyggelig område med mange unge mennesker i gatene.

Sjekk ut hotellet her: Klikk link (hotels.com).

Bilder:

Nanjing Zetian Hotel

Et gigahotell med plass til godt over 1000 gjester. Nanjing Zetian er et hotell som har ALT – og da snakker vi virkelig om alt. Klesvask, utmerket resepsjonen, en god restaurant med nydelig kinesisk mat og engelsktalende personale er bare noen av grunnene til å bestille hotellet.

Allikevel synes jeg rommene var litt dårlig møblert. Stor og god seng, men TVene var gammeldagse og stolen ikke særlig god å sitte i.

Dette er et hotell som ligger nær Konfutse-tempelet og Nanjings hovedbibliotek. Det finnes mange gode cafèer i området, men skal du ha skikkelig middagsmat bør du enten spise i hotellobbyen nede eller ta taxi/subway et par stopp.

Sjekk ut hotellet her: Klikk link (hotels.com)

Bilder:

Holiday Inn Nanjing Aqua City

Da jeg ble invitert for å holde et foredrag i Nanjing fikk jeg meg innlosjert på et av de aller flotteste hotellene i byen. Holiday Inn Nanjing Aqua city er et storslått fire-stjerners hotell med eksepsjonelt god plassering, flotte rom og en luksuriøs tilnærming til nesten alle detaljer.

Hotellet ligger bare 0,5 kilometer unna Konfutsetempelet, noe som må sies å være i hjertet av Nanjing. Et utmerket valg for deg som er villig til å gi litt ekstra penger for å bo luksuriøst og sentralt i en av Kinas mest spennende byer.

Sjekk ut hotellet her: Klikk link (hotels.com)

Bilder:

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.