Det kan være et godt tidspunkt å gå inn i Kinas businessmarked nå, men det er ikke en lett oppgave. Mange har mislyktes ved inntreden i Kinas marked da de ikke fullt ut forstår alvoret av komplikasjoner av den kinesiske forretningskulturen. For det er viktig å skjønne denne kulturen som ikke akkurat er lik som i Norge eller øvrig vestlig verden.

Kina vokser med rask hastighet , noe som gjør at mange utenlandske selskaper er tiltrukket av landet. Men utenlandske investorer må forstå Kina økonomisk og kulturelt.

Busines i Kina er en god investering, men også et stort problem for mange utenlandske selskaper. På grunn av språk og kulturbarrierer er det mange utenlandske selskaper som ikke har evne til å kommunisere i Kina på en riktig måte. Derfor ville utenlandske bedrifter ha behov for å fullt ut forstå den kinesiske kulturen.Import fra Kina

container-ship-596083_960_720
Det aller meste kan gjøres enkelt og greit. Hvis man forholder seg til selgere som kan kommunisere på engelsk og bruker kjente salgskanaler som Alibaba og Aliexpress, så skal import av varer fra Kina være veldig enkelt.

Man finner «alt» på disse nettstedene – og jeg har personlig vært med på å drive en nettbutikk som solgte varer vi hadde importert fra det fjerne østen.

Veldig enkelt og greit.

Ting blir naturlig nok litt mer komplisert hvis man skal begynne å drive business med kinesere på et mer personlig plan.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.