Latte er en god klubb i ekte kinesisk stil. Foto: Reisetilkina.com

Hvis man er europeer i Shanghai, så får man en del gratis i utelivsbransjen. Flere av nattklubbene bokstavelig talt tørster etter hvite mennesker å fylle klubbene med, noe som gjør at de ofte har en god deal for å tiltrekke seg dem.

Kinesere (de rike..) setter pris på at det er litt liv og røre på nattklubbene, noe som gjør at klubbene gir bort gratis alkohol (sprit og champagne) til utlendinger – som igjen tiltrekker seg de rike kineserne.

Og det er enkelte nattklubber som er bedre enn andre. Her er et par av klubbene du kan besøke i Shanghai for å få gratis alkohol.

Alt du trenger å gjøre er å snakke med noen promotere (de finner du hvis du Googler litt) og få til en grei avtale.

1. Myst.

Myst er en enorm nattklubb med et godt sceneshow, stor flyt av god alkohol og et svært internasjonalt miljø.

Kan anbefales.

2. Fusion.

Et litt mindre sted med gode drikkemuligheter, men hvor alkoholen dessverre ikke smaker særlig godt. De benytter seg av falsk umerket øst-europeisk vodka som virkelig ikke er noe å trakte etter.

Men et godt sted med mange gode events, og det er flere verdenskjente DJer som tar turen hit rimelig ofte.3. Luce

En litt annen nattklubb enn de to andre da det faktisk er mulig å snakke her. Luce ligger ganske nærme People´s Square og har en profil som faktisk fungerer mye bedre enn alle de andre nattklubbene – med god (gratis) drikke, et hyggelig miljø og mange gode promotere.

Absolutt et sted å besøke i helgene.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.