Finnair selger billige flybilletter til Kina.

Hvordan skaffe billige flybilletter til Kina

OBS! Vi har en oppdatert artikkel om hvordan man skal finne de beste flybilbudene til Kina. Den artikkelen kan du finne ved å klikke her.
Noen reiseselskap er bedre enn andre – det er rene fakta som du kanskje allerede har rukket å erfare. Og når du skal på en så lang reise som Kina faktisk er, så er det noen viktige momenter du bør inneha hos det flyselskapet du velger.

De punktene den jevne turist velger som de viktigste er:

– Billige flybilletter
– Lite ventetid
– God komfort

Den kinesiske mur er noe av det du kan oppleve i fantastiske Kina. Foto: Reisetilkina.com
Den kinesiske mur er noe av det du kan oppleve i fantastiske Kina. Foto: Reisetilkina.com

– Sikkerhet ved flyreisen

Finnair – det beste alternativet

Dette er bare noe av det vår samarbeidspartner KLM kan fikse for deg som skal reise til Kina. Ved å benytte KLM får du ikke bare billige flybilletter, men også en utrolig sikkerhet i at Finnair er det europeiske flyselskapet med minst tekniske feil på flyene sine. De billige flybillettene til Kina er dog det viktigste argumentet for at flest folk skal benytte seg av Finnair som flyselskap.

De aller fleste flygninger til Kina går via Helsinki, men det er ofte ikke mer enn to-tre timers venting. Aeroflot, det gigantiske russiske flyselskapet, setter mer enn gjerne passasjerene sine i karantene i 22-24 timer dersom det passer dem best med tanke på å få fylt opp flyene sine. Moral: ikke bruk Aeroflot – bruk Finnair eller SAS.

Du kan sjekke billige flybilletter til Kina på Finnairs egne nettsider. Det er også mulig å søke litt rundt på internett etter andre flyselskap, men Finnair har årelang erfaring med å sende nordmenn til Asia.
Blir du i litt bedre reisehumør etter å ha sett denne herlige videoen?

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.