Vi har laget et oppdatert system for å veilede deg i jungelen av hoteller i Beijing.

Tidligere har vi hatt en liste over diverse hoteller – og det er noe vi kommer til å fortsette med -, men vi har også lagt til en del nye funksjoner i listen som gjør det enklere å guide seg frem til det beste hotellet.

Nå har jeg allerede bodd i Beijing i mer enn et år og er svært fornøyd med den kunnskapen jeg klarte å opparbeide meg mens jeg bodde der. Jeg er foreløpig bosatt i Shanghai og kommer til å prøve å gi samme service til de som ønsker seg informasjon om “Kinas svar på New York“.

Nå ser hotell-listen slik ut:

HotellStandardBeijing sentrum?Vår anmeldelseBestill her
Jade Garden Hotell
3.5.stjernerJaLes anmeldelsenKlikk her
Chinese Culture Holiday Hotel
3.stjernerJaLes anmeldelsenKlikk her
Redwall Hotell
3.stjernerJaLes anmeldelsenKlikk her
Guangzhou Hotel Beijing
3.5.stjernerJaLes anmeldelsenKlikk her

Jeg håper virkelig at dere liker det nye designet bedre enn det forrige.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.