Før du leser denne artikkelen: Den ble skrevet i 2011, noe som er en god stund siden. Ettersom reisetilkina.com oppdateres ganske ofte har vi bestemt oss for å lage en full reiseguide om Shanghai. Klikker du på denne linken kommer du til vår absolutte reiseguide om Shanghai – som inneholder all informasjon du vil trenger om denne fantastiske byen.

Hva med å være besøkende i Shanghai?

Besøkende til Shanghai er ikke bare blendet av den moderne metropolen og inngangsporten til en moderne utvikling av Kina, men også ved sin unike blanding av moderne og tradisjonelle struktur. For Shanghai må så absolutt sies å være et av de stedene i verden der det er størst forskjell på nyskapende og gammet design. Turister mener at dette er noe av det mest spennende i denne byen som ligger på Kinas østkyst.

Bilde fra Nanjing Road i Shanghai.

Å være den finansielle sentrum i Kina gjør at Shanghai har attraktive skyskrapere på den nordøstlige delen i Pudong, mens Puxi er den bydelen med gammel arkitektur som hager, museer, templer, og etc. Denne kontrasten ser ut akkurat som en gammel by i en ny by . Det er derfor så mange turister returnerer til Shanghai – nettopp på grunn av denne utrolig flotte forskjellen på gammel og ny som de klarer å mixe sammen på en helt utrolig flott måte.

Hva kan man gjøre i Shanghai?

Shanghai er en travel og stor by med mye ressurser øremerket turisme og med sine egen distinkte karakteristiske og flotte steder å besøke. Det er så mange ting å gjøre og se i Shanghai at du vil bli overrasket. Dette inkluderer shopping på den berømte Nanjing Road, klatre opp Shanghai Oriental Pearl Tower eller Jinmao Tower og får begeistret med den fantastiske utsikten over hele byen på toppen av en av dem. Ta deg også en liten tur til elven sentralt i Shanghai ved det store TV-tårnet … du kommer neppe til å angre.

Men en ting skal sies om Shanghai, som også mange turister mener, og det er at det kanskje ikke er den reneste byen når det kommer til forurensing. De kommunale arbeiderne gjør en flott jobb med å holde søppel og slikt unna gaten, men luften blir nok ikke bedre av den grunn.

Hva med å fly til Shanghai? Som den største byen i Kina har Shanghai fostret en omfattende transportnettverk som omfatter land-, sjø-og luftfart, samt et praktisk kollektivt transportsystem. Mer enn 300 flyselskap drar til byen, noe som gir direkteruter til mer enn 20 land og regioner.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.