Vurderer du å reise til Kina i år?

Vi i Reisetilkina-teamet anbefaler at du tenker deg nøye om.

Det store reise-nettstedet Reiseduden.no har skrevet en artikkel du bør lese før avreise.


Høst- og vårglede i Shanghai

Man kan godt si at det alltid er deilig å komme til Shanghai, men den beste tiden er nok mellom mars og mai og mellom september og november. Hvis du reiser mellom mars og mai vil du ikke gå glipp av våren når ulike blomster og trær blomster og Century Park blir forvandlet til et eneste stort paradis shanghai_administrative(bokstavelig talt).

Om sommeren synes jeg rett og slett at det er for varmt å besøke Shanghai. Med varmegrader opp mot 40 på de verste juli- og august-dagene får en kaldblodig nordmann det veldig varmt når han/hun skal ut og nyte storbyen.

Les også: Fem ting å gjøre i Shanghai

Det er riktignok ikke kun været som bør bestemme når du tar av sted. Det finnes en del helligdager som gjør at trafikken (og prisene på transport) skyter i været. I Januar er det kinesisk nyttår hvor alle storbyene nærmest tømmes for folk og etterlater seg en deprimerende og forurenset by. Mellom 1. og 7. oktober er det høysesong for reiseindustrien i Kina da det også er presset inn en nasjonalferie i denne perioden. Husk å unngå dette.

Mitt beste tips er riktignok å ankomme Shanghai i starten av april da temperatur, stemning og natur er på sitt aller beste.
LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.