Slow Boat Brewery er et «burger og øl«-sted som ligger trygt plassert midt i hutongene i Beijing. Stedet har blitt en kjempehit blant utenlandske studenter & expats samt hos de lokale kineserne som ønsker å prøve god vestlig mat. For dette er virkelig godt.

Skjermbilde 2016-08-01 kl. 05.23.47
SlowBoat Brewerys logo.

Slow Boat Brewery har en ganske simpel meny: hamburgere, øl og øvrig drikke. Selv prøvde vi en «klassisk Pale» fra ølkartet som teller totalt 10 hjemmebryggede ølsorter, noe som passet godt med en «classic burger» og noen pommes frites. La meg si det sånn: du finner ikke bedre burger i Beijing. Hamburgeren blir servert på en fjøl med både aioli og ketchup til og smaker ikke annet enn himmelsk. Allikevel ble vi nesten mer imponert over pommes fritesen som på langt nær er en oversaltet og fettete variant, men derimot en nydelig og crispy opplevelse som du kommer til å savne ved retur til Norge…
Prisnivå og nye restauranter

Prisnivået ligger forholdsvis høyt i forhold til vanlige kinesiske restauranter, men for èn person med alt inkludert skal du ikke ut med mer enn 150 norske kroner før du har fått et helt måltid med en øl til.

Jeg tok en kjapp snakk med den amerikanske/britiske (kan ikke helt huske aksenten, dessverre) eieren som kunne fortelle meg at de allerede er i gang med å opprette en restaurant i det pulserende området Sanlitun. Dette er med andre ord en burgerkjede som etter all sannsynlighet kommer til å vokse seg store i Beijing med tiden.

Adresse:Dongcheng Qu, Dongsi ba tiao 56 hao 东城区东四八条56号
Serverer:Hamburgere, øl, pommes frites og brus/vann.
Tilbud:Ja, hold deg oppdatert på deres hjemmeside slowboatbrewery.com for informasjon om spesielle tilbud m.m. .
Classic Burger med øl og pommes frites.
Classic Burger med øl og pommes frites.

LEGG IGJEN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.